ISAPPARELS dikenal minangka "Garment Capitol of the World", ing ngendi telung Zona Pembangunan Ekonomi Nasional sing intersecting.Dadi kasedhiyan Bahan, Transportasi lan Tenaga Kerja ndadekake lokasi sing cocog kanggo manufaktur.

Kita didegaké ing 1998, minangka "Nanchang Suburb Hongwei Knitting Garments Factory".Ing 2010, ISAPPARELS wis diwiwiti minangka pabrikan potong lan jahitan ing Nanchang China.

maca liyane